REFUNDERING

Refusionspolitik

Generelt

Du har som forbruger ret til at træde tilbage fra denne aftale uden begrundelse inden for 14 dage. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor du eller en af dig angiven tredjemand, dog ikke transportøren, får varerne i fysisk besiddelse.

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

.

Ombytning

 

Alle varer der sendes retur inden for fristen kan ombyttes.

.

Hvor længe tager det?

Vi bestræber os på at behandle alle returneringer så hurtigt som muligt uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Du vil modtage en e-mail så snart vi har behandlet din returnering.

.

Returlabel

Vi anbefaler, at du følger instruktionerne på følgende link https://return.shipmondo.com/siglund og udfylder "Returseddel".

 

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. Returneringer bedes under alle omstændigheder sendes til adresse:

SIG LUND ApS

Marsvej 6

7430 Ikast 

Danmark

 

Bemærk, at alle returneringer skal sendes direkte til ovenstående adresse. Vi afhenter ikke på posthus eller lign. Vi anbefaler, at du altid sender din returnering med en metode hvor du får et trackingnummer.

 

Ved returnering af varer bedes pakken indeholde den returseddel, du har fået medsendt.

SIG LUND påtager sig ikke noget ansvar for mistede pakker under forsendelse. Det er altså dit ansvar at din returordre kommer frem. Du er mere end velkommen til at komme til Risskov, for at returnere dit køb.

 

Du kan læse mere under afsnittet fortrydelsesret i vores handelsbetingelser.